Drukzender, drukschakelaar, druksensor, drukcontrolemechanisme 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd.

Van goede kwaliteit elektronische drukschakelaar voor verkoop
Van goede kwaliteit elektronische drukschakelaar voor verkoop
Ik ben zeer gelukkig met het product dat ik heb ontvangen. Het kwam goed verpakt en goed schriftelijke instructies aan die me in gebruik in enkel een paar notulen hadden

—— Tony M

Zodra u uw mening rond de waarden verpakt, die niet te moeilijk is, is dit controlemechanisme zeer gemakkelijk aan opstelling

—— Vlaamse gaai

Ik kocht het temperatuurcontrolemechanisme en het werkt groot.

—— E. Rojas

Ik ben online Chatten Nu

Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd. Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd. Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd. Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd. Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd.
1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JFORALL
Aantal werknemers : 80~100
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 60% - 70%

Co. van het het Instrumentenmateriaal van Hunan Yanheng, Ltd (memorandum in HNYH) werd opgericht in 2015. Ons bedrijf wordt gevestigd in Hunan. Wij specialiseren ons in zich het onderzoeken en het ontwikkelen, opbrengst en verkoop van de druksensoren, drukzenders, drukschakelaars, niveauschakelaars, stroommeters, stroomschakelaars, temperatuursensoren, indicatoren en relatieve instrumenten.

 

De producten van HNYH worden hoofdzakelijk etc. gebruikt in de industrieën van aardolie, chemisch product, elektrische metallurgie, hydrologie. Wij hebben met succes de evaluatie van de certificatie van ISO9001 en Ce-overgegaan. En 8 verschillende type praktische nieuwe modeloctrooien en 7 het verschillende auteursrecht van de typecomputersoftware hebben verkregen. Wij zijn toegekend als Certificatie van het Leverancierskrediet door van de E-commercecentrum en China van China internationaal Nationaal Co. van de Kredietinformatieservice, Ltd in Peking. Onze producten zijn de primaire OEM keuzen voor klanten overzee die verenigbare kwaliteit vereisen, hoge prestaties en met lange levensuur.

 

Wij hebben lange stabiele verhoudingen met over de hele wereld cliënten gevestigd zodat wij onze producten kunnen altijd verbeteren en de eisen van vele klanten ontmoeten. Wij voorzien intensieve samenwerking met zich of uw bedrijf aan ons wederzijds voordeel, en bieden professionele producten, hierbij actieve en efficiënte steun, en de zorg-vrije naverkoopdienst aan.

Contactgegevens
Hunan Yanheng Instrument Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Vicky

Tel.: 86-731-82273928

Fax: 86-0731-85151292

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)